Wysłany: Wto 06 Lip, 2004 22:36 Do posiadaczy SE T310 !!!!
Witam,
Bardzo proszę o odpowiedź wszystkich posiadaczy SE T310 ! Jak to jest w polifonią w Waszych telefonach ? W moim T310 po ustawieniu głośności dwonka na 4 i więcej głośniczek zaczyna trzeszczeć przy niektórych melodiach, czy to jest normalne w tym modelu, czy to wada mojego egzemplarza ?
to zależy jak głośny dzwonek się wgra. Jeżeli dzwonek jest za głośno nagrany, ponad norme to żecz jasna że z głośnika będzie się wydobywał dźwięk z przesterem. jak sprawdzić czy jest ponad norme? najlepiej na dwóch takich samych komórkach porównać.
nie powinno trzeszczec nawet na max vol, jesli trzeszczy to znaczy ze glosnik jest zabrudzony, nalepiej wymienic,jesli podczas rozmow chociaz delikatnie zatrzeszczy to masz wtedy pewnosc ze jest tak jak mowie, dzyndzel nie ma prawa trzeszczec,wiem z obdukcji i nie mowcie mi ze jest inaczej bo nie jest, wszystko jest wina tylko i wylacznie zabrudzonego drobinkami metalu lub innymi przewodnikami i polprzewodnikami ktore chcca c nie chcac do telefonu sie dostaja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum