Wysłany: Pią 29 Lip, 2005 15:35 dziwne sytuacje z siecia - Idea w z1010
Od jakiegos czasu nagle ni z tego ni z owego tel sam mi sie przelacza na UMTS ( ktorego w Idei ciagle nie ma) czyli poprostu mam sytuacje jakbym wylaczyl tel bo ani ja nie moge polaczen wykonywac ani nikt do mnie sie nie dodzwoni. Pomaga wybor sieci i zaznaczenie zwyklej idei.
Moze ktos mial cos podobnego i ma jakis pomysl co z tym zrobic
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez qbik Nie 31 Lip, 2005 17:06, w całości zmieniany 1 raz
po czym widzisz że jest w trybie UMTS , jestem ciekaw lookne w swoim jak zaladuje simke idei
_________________ <<Były moderator forum>><<Przywrócony do czynnej służby na forum>><Powraca by siać wiedzę o tel. SE>> Ja też chcę organki ufo_the_best- rosół na niedzielę wypada zrobić..>
mam taki dziwny znaczek obok skali sieci plus po jakims czasie przekreslona sluchawka
Najlatwiej bedzie to spr
w chodzac w wybor sieci i tam powinny pojawic sie rozne opcje zazwyczaj dwe na dana siec
feardots
ale jest na Z1010, nie róbmy już zamieszania inni są jeszcze lepsi feardots w zamieszczaniu postow w zupelnie niepasujacych tematach
_________________ <<Były moderator forum>><<Przywrócony do czynnej służby na forum>><Powraca by siać wiedzę o tel. SE>> Ja też chcę organki ufo_the_best- rosół na niedzielę wypada zrobić..>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum