Z tych plików w pierwszym poście da sie ściagnąć 1 film (i tak niecały sie ściąga) i 3 zdjęcia a reszta linkow jest nieaktywna.
scorpion_1982
Wysłany: Sob 19 Maj, 2007 12:25
Cześć chłopaki przyłączam się do wątku tyle że ja chce przerobić na odwrót z kabla serwisowego na data, tyle że u mnie jest wiecej kabelków.
1 -
2 - niebieski
3 - różowy
4 -
5 -
6 - Biały(RX) - prawdopodobnie
7 - Zielony(TX) - prawdopodobnie
8 -
9 - Plus (czerwony około 3v)
10 - masa (czarny)
11 - Plus(9>>11)
co o tym sądzicie czy wystaczy jesli przeniese kable
z 7 - na 5
i 6 na 4 ??
czy musze kombinować z pozostałymi kablami, chciałem zrobić przełącznik Serwice >> Data
bo potrzebuje i takiego kabla i takiego bo mam zwalone usb a chciałem przekopiować jakąs muze to fonika.
co o tym sądzicie panowie ?? czy wystarczy to tak przerobić czy musze wywalic pozostałe kable i zostawic tylko mase i rx, tx ??
jeszcze jedno ten kabel jest na dziwnym układzie złozony w wtyczce RS232(Com) jest układ scalony
'------------'
' 74HCU04 '
' 927335 '
'-------------'
Z Góry serdecznie dziekuje za pomoc...
Pozdrawiam.
Dzięki wielkie za opis, dzisiaj będe kabla przerabiał i musze zdjąć simlocka
Mam ponadto mam pytanie:
- skąd wziąść najnowszy soft do T290i? Czy są jakieś przerobione softy?
Wysłany: Nie 23 Wrz, 2007 15:11
Przepraszam, za długą nieobecność, od ponad roku nie mam se, więc i o forum zapomniałem, wiele osób prosi o zdjęcia, niestety one przepadły, a ja nie mam jak zrobić nowych, proszę adminów o podjęcie próby odzyskania, tych co były w temacie.
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum